Încântați de cunoștință!

Deși am început „oficial” în februarie 2015, povestea Grozav este mult mai veche. Ca și un puzzle, ideea de a arăta Timișoara prin alți ochi și de a scoate la lumină poveștile din jurul nostru s-a format în timp, din mai multe piese, fiecare jucându-și rolul. Un singur lucru a rămas constant și anume credința noastră că în spatele fiecăruia dintre noi, a locurilor pe care le vizităm, a evenimentelor la care participăm este o poveste. Și foarte rar ajungem să o cunoaștem cu adevărat.

De ce facem ceea ce facem.

Suntem poveștile pe care ni le spunem. Dar din păcate, prea des, le facem cunoscute doar pe cele negative. Așa că, pe 24 februarie 2015 am plecat într-o aventură prin care ne propunem să promovăm mai mult decât criticăm și să ne concentrăm pe aspectele pozitive, pe lucrurile care funcționează, pe oamenii care fac lucrurile să se întâmple.

Cum?

Unii i-ar spune blog. Noi spunem că e mai mult de atât. E o comunitate a celor care vor să vadă
altfel lucrurile pe care de obicei le luăm de-a gata. Suntem mereu în căutare de povești despre oameni care au făcut lucrurile altfel, despre exemple pozitive, despre cei care ne arată că se poate. Dar nu ne rezumăm doar la a scrie, ci ne implicăm și diferite inițiative și acțiuni, orice ne ajută să ne îndeplinim scopul: să arătăm oamenilor lumea prin alți ochi.

  
Ce am reușit până acum.

De când Grozav.org a văzut lumina zilei, rezultatele ne-au întrecut propriile așteptări și ne-am depășit cu mult obiectivele pe care ni le-am stabilit înainte de a începe. În primele 4 luni de existență am reușit să ajungem de la 0 la peste 16.000 de vizitatori unici pe lună și în doar 6 luni să avem peste 1000 de prieteni pe Facebook și peste 20.000 de oameni care ne văd săptămânal postările.

Dar dincolo de acestea, cel mai important lucru e feedbackul pe care l-am primit de la comunitate, despre oamenii care ne-au ne-au scris cum poveștile noastre îi ajută să vadă lumea din jurul lor prin alți ochi și să îi inspire să-și dorească mai mult. Și pentru asta, vrem să ducem povestea mai departe!

Vezi și:

Contribuie

Cum a început totul