Concurs de scriere articole și fotografie – Timișoara văzută prin alți ochi

Concurs-Scriere-Articole-Fotografie

Ești tânăr, locuiești sau studiezi în Timișoara și ești pasionat de fotografie sau scriere? Avem o veste bună pentru tine!

În cadrul proiectului OpEN Youth View, în parteneriat cu OpEN – Organizația pentru Educația Nouă organizăm un concurs de scriere articole și fotografie.

Scopul acestuia? Să arătăm Timișoara prin alți ochi!

Credem că Timișoara înseamnă mai mult decât primul oraș iluminat electric, sau orașul cu primul tramvai. În spatele fiecăruia dintre noi, a locurilor pe care le vizităm, a evenimentelor la care participăm este o poveste. Și foarte rar ajungem să o cunoaștem cu adevărat.

Suntem poveștile pe care ni le spunem. Dar din păcate, prea des, le facem cunoscute doar pe cele negative. Așa că, îți propunem o aventură prin care ne propunem să promovăm mai mult decât criticăm și să ne concentrăm pe aspectele pozitive, pe lucrurile care funcționează, pe oamenii care fac lucrurile să se întâmple în orașul nostru.

Implică-te și tu și te vom recompensa.

Mai exact, am pregătit 10 premii, de câte 360 RON fiecare, 5 pentru secțiunea de fotografie, 5 pentru cea de articole pentru cei care reușesc să transmită cel mai bine aceste lucruri.

Există 2 moduri prin care poți câștiga unul din aceste premii:

6 premii – votul de popularitate – ești în top 3 cele mai distribuite articole sau Like-uite fotografii (3 premii pentru fiecare categorie);

4 premii – decizia juriului – membrii juriului consideră că articolul sau fotografia ta sunt printre cele mai bune (2 premii pentru fiecare categorie);

Trimite-ne pe adresa toma@grozav.org fotografiile sau articolele cu care vrei să participi. După data limită de înscriere a lucrărilor, acestea vor fi publicate pe blog respectiv pagina de Facebook și va începe etapa de votare sau jurizare.

Cei înscriși la concurs vor primi mai multe informații pe email.

Calendarul desfășurării concursului:

25 august – 15 septembrie 2016: inscrierea lucrarilor
15 septembrie – 6 octombrie (jurizare si votare)
7 octombrie: Afisarea castigatorilor

 

Aici poți citi întregul regulament.

P.S. Ajută-ne cu un share, poate ai prieteni interesați de acest concurs.

Comentarii

comentarii