Articolul acesta e despre și pentru tine. Îți mulțumesc ^_^ (de 1000 de ori)

Grozav-Implineste-1000-de-fani

 

Salutare dragul meu cititor/draga mea cititoare,

Trebuie să recunosc, nu mă așteptam să scriu acest articol atât de curând. Poate pentru tine săptămâna trecută a fost una cât de normală se putea. Ziua de luni probabil a fost mai plină, marți ți-ai mai revenit, de miercuri ai început să te gândești iar la week-end :).

Ei bine, pentru Grozav.org a fost o săptămână cel puțin grozavă! Poate nu ai observat, dar tocmai am trecut de 1.000 de fani pe Facebook. Nu pare mult când vezi că Grumpy Cat are peste 8.000.000 de fani, dar pentru mine e ceva extraordinar.

De ce? Pentru că înainte să dau drumul blogului mi-am stabilit eu personal niște țeluri. Am tras niște linii în nisip și mi-am zis că dacă reușesc să ajung la acele cifre într-un an înseamnă că ideea asta de „Timișoara văzută prin alți ochi” nu sună bine doar în capul meu, ci mai sunt și alți oameni cărora le place ideea și ce scriu.

Obiectivele mele sunau cam așa: 1.000 de fani pe Facebook și 10.000 de vizitatori unici pe lună până în decembrie 2015. Dacă reușeam să ajung acolo însemna că merită să merg mai departe, dacă nu, puneam stop proiectului.

Ei bine, aș vrea să împărtășesc câteva cifre cu tine, pentru prima (și poate ultima) oară. Sunt alte lucruri mult mai importante decât aceste numere, dar pentru mine înseamnă că mai sunt oameni care cred în aceleași lucruri și că merită să continui să scriu.

Sunt super entuziasmat că am reușit să ating obiectivul de Facebook cu 3 luni mai devreme. Dar cel mai tare mi se pare numărul de oameni la care am reușit să ajungem, prin ajutorul vostru. Mi-a fost tare greu să nu împărtășesc cu toată lumea dar chiar din luna iunie blogul a ajuns la aproape 17.000 de vizitatori unici pe lună. 17. 000! După 2 luni și ceva de la lansare! Asta mi-a dat energie să tot caut povești și să continuăm să încercăm să vedem lumea din jurul nostru prin alți ochi.

Dar poate cele mai frumoase momente au fost când, câte unul dintre voi m-a abordat în privat și mi-a scris despre un articol sau altul care i-a plăcut, i-a reamintit de ce face anumite lucruri sau l-au ajutat să creadă din nou că se poate. Nici nu îți poți imagina ce sentiment îți poate da un astfel de lucru.

Așa că, deși ultima perioadă a fost nebun de încărcată pentru mine, îmi iau angajamentul personal să investesc și mai mult timp în Grozav și să ducem lucrurile mai departe.

Pentru mine, Grozav a fost o adevărată călătorie în interiorul meu și o aventură. Am învățat că mereu putem vedea lucrurile diferit, că nimic nu e perfect dar depinde doar de noi să le facem mai bune, am văzut ce oameni grozavi sunt peste tot în jurul nostru, am înțeles că momentele grele prin care trecem acum ni se vor părea amuzante peste ani de zile, am văzut că străinii au o părere mult mai bună despre orașul nostru decât avem noi. Am realizat că prea des ne pierdem în mondenități și în lucrurile mărunte, că ajungem să ratăm ce e important și avem nevoie din când în când să luăm o pauză, să mai tragem o gură de aer în piept și să revenim la prezent.

Îți mulțumesc că ai fost aproape și că faci parte din această aventură. Doar feedback-ul constant mă ajută să continui, și îți mulțumesc pentru asta, fie că e un Like, Share sau că inviți un prieten/ă să ne urmărească pe Facebook.

Sper să ajungem cât mai repede la următoarea etapă, 10.000 de fani, pentru că atunci lucrurile vor lua o întorsătură și mai grozavă 😉

Nu uita că sunt multe moduri în care poți să contribui și tu.

Între timp însă, mulțumesc încă o dată pentru că ai fost aici și îți doresc să găsești lucrul acela pe care nu poți să nu îl faci. Eu sunt norocos să îl fi găsit.

Spor în toate,

Toma

P.S. Te las cu o melodie care îmi place foarte mult și care surprinde binișor cum m-am simțit zilele astea.

Comentarii

comentarii